FESTIVALINFORMATION

 

FESTIVALINFORMATION

 

Nynäskalaset är en festival som är vackert beläget i Svandammsparken i Nynäshamn med utsikt över gästhamnen och Stockholms skärgård. Under tre dagar i augusti kommer ni att få uppleva stjärnfylld livemusik från olika musikstilar, äta och dricka gott samt få underhållning som passar hela familjen.

 

BILJETTER

 

Biljetter köper ni enkelt, säkert och smidigt via vårt biljettombud Tickster. Här kan ni enkelt välja mellan olika betalsätt och biljettleverans. Klicka här för att köpa biljett.

Om det finns biljetter kvar under festivaldagarna kommer det finnas möjlighet att köpa dessa på plats. Observera att dessa i så fall inte gäller de förköpspriser vi har ute just nu.

 

Vid frågor angående biljetter ber vi er att kontakta Tickster.

 

BYT UT DINA BILJETTER MOT ARMBAND!

Innan du går in på festivalen måste du byta din biljett mot ett festivalarmband vid armbandsstatationen som ligger strax mitt emot entrén. Festivalarmbandet ger dig sedan access till området och gör det möjligt att passera in och ut. Varje person måste personligen gå och byta sin biljett mot armband då vi sätter fast ert armband på plats. Detta för att se till att armbandet sitter rätt och riktigt och att rätt person får rätt armband.

 

Detta sker under följande tider

Torsdag 3 Augusti, efter 16:00 till 19:00

Fredag 4 Augusti, kl 13:00 till 23:00

Lördag 5 Augusti, kl 11:00 till 23:00

 

Vi rekommenderar att du redan på torsdagen byter din biljett, för en så snabb och smidig entré som möjligt under kalasdagarna!

 

ARMBANDSUTLÄMNING

 

På Järnvägsgatan, mellan de två delarna av Svandamsparken (närliggande huvudentrén), kommer det att finnas en station där ni kan byta ut era biljetter mot festivalarmband. Detta sker inviduellt då vi skall kontrollera så att ni har rätt biljett (med tanke på ålder samt dag) och att armbandet sitter rätt och riktigt kring handleden.

 

KOMMUNIKATIONER - HUR RESER NI HIT OCH HEM?

 

Till festivalen ser vi gärna att ni åker kollektivt eller ta cykeln om ni bor nära. Det är ont om parkeringsplatser så undvik att ta bilen så gott det går. Sök efter den bästa resvägen för dig/er. Hem från festivalen finns beställda pendeltåg som går kl 01:15 och kl 01:30 på respektive festivaldag (fredag och lördag) och avgår ungefär 100 m från festivalområdet. Tåget stannar på samtliga stationer mellan Nynäshamn - Stockholm City.