FESTIVALINFORMATION

 

Nynäskalaset är en festival som är vackert beläget i Svandammsparken i Nynäshamn med utsikt över gästhamnen och Stockholms skärgård. Under tre dagar i augusti kommer ni att få uppleva stjärnfylld livemusik från olika musikstilar, äta och dricka gott samt få underhållning som passar hela familjen.

 

BILJETTER

 

Biljetter köper ni enkelt, säkert och smidigt via vårt biljettombud Tickster. Här kan ni enkelt välja mellan olika betalsätt och biljettleverans. Klicka här för att köpa biljett.

Om det finns biljetter kvar under festivaldagarna kommer det finnas möjlighet att köpa dessa på plats. Observera att dessa i så fall inte gäller de förköpspriser vi har ute just nu.

 

Vid frågor angående biljetter ber vi er att kontakta Tickster.

 

ARMBANDSUTLÄMNING

 

På Järnvägsgatan, mellan de två delarna av Svandamsparken (närliggande huvudentrén), kommer det att finnas en station där ni kan byta ut era biljetter mot festivalarmband. Detta sker inviduellt då vi skall kontrollera så att ni har rätt biljett (med tanke på ålder samt dag) och att armbandet sitter rätt och riktigt kring handleden.

 

KOMMUNIKATIONER - HUR RESER NI HIT OCH HEM?

 

Till festivalen ser vi gärna att ni åker kollektivt eller ta cykeln om ni bor nära. Det är ont om parkeringsplatser så undvik att ta bilen så gott det går. Sök efter den bästa resvägen för dig/er. Hem från festivalen finns beställda pendeltåg som går kl 01:15 och kl 01:30 på respektive festivaldag (fredag och lördag) och avgår ungefär 100 m från festivalområdet. Tåget stannar på samtliga stationer mellan Nynäshamn - Stockholm City.

 

 

 

PARTNERS

MEDIAPARTNERS

ARRANGÖR

Copyright © Kalasproduktion AB 2017